Referenties

Lees ook de getuigenissen van onze klanten verderop deze pagina.

Lood

logo_recylex_fmm logo_berzelius logo_stcm

Zink

EverZinc NV/SA Logo vroeger Umicore Zinc Chemicals logo Eras Metal Norway nu deel van Nyrstar†††† †† nyrstar1 recytech logo quadri def

Staal

logo_Aperam ††† logo_Nedstaal†† logo_Ascometal

Gieterijen

logo_magotteaux†† logo_allard-europe †† dovre01

Diverse

logo_sadaci logo_RioTintoMinerals sms
logo_Rockwool logo_hereaus_electro-nite bebat

Een belangrijke succesfactor bij InsPyro is de mogelijkheid om praktische problemen op te lossen vanuit een sterke theoretische achtergrond. De geleverde resultaten zijn snel toepasbaar op industriŽle schaal.

Mathias Chintinne
Operations Manager Campine RecyclingLogo_Allard-Europe-small

Allard-Europe N.V. heeft met succes onderdelen gegoten met een gietgewicht van 12 ton en een wanddikte tot 300 mm in duplex roestvast staal met de typische 50/50 ferriet-austenietverhouding. Een uitgebreid onderzoeksproject, gesteund door IWT, in samenwerking met Sirris en het Leuvense Inspyro leidde tot de nodige knowhow om de gevraagde materiaaleigenschappen te kunnen realiseren voor deze extreme wanddiktes.

Persbericht ALLARD-EUROPE, 13/11/2012LogoMagotteaux

Magotteaux Int. ontwikkelt nieuwe metaal/keramiek composietmaterialen for slijtagebestendige toepassingen. Om deze materialen te ontwikkelen moeten we thermodynamische berekeningen gebruiken. We hebben InsPyro om ondersteuning gevraagd om deze berekeningen uit te voeren en ons te adviseren over de interpretatie van de resultaten. InsPyro hielp ons om snel tot resultaten te komen voor specifieke noden met professionneel advies. Dit laat Magotteaux toe om de ontwikkeling van nieuwe producten te versnellen.

Hubert FRANCOIS
Magotteaux InternationalLogoAscometal

InsPyro helped us to improve refractory performance at different steps of the melting and casting process, by carrying out high-quality characterisations of the corrosion of refractory materials in contact with liquid steel.

ASCOMETAL CREASlogo_RioTinto

A modeling study of the phase chemistry of a falling slag composition undertaken by InsPyro for Rio Tinto Minerals, has been instrumental in providing support for a potential customer interested in the stabilisation of its ladle slag with Vitroc(r) Anhydrous Borax.

RIO TINTO MINERALS

De logo's hierboven geven een aantal referenties aan van InsPyro. Zoals u ziet is InsPyro een consultant, R&D-partner en/of softwarelverancier voor meerdere toonaangevende bedrijven en plants in de non-ferro- en staalindustrie. In de sector van loodrecyclage en primaire extractie van lood uit erts, zijn dit bijvoorbeeld BBH Stolberg (Berzelius, Eco-Bat), STCM, FMM (Recylex) en Campine Recycling in BelgiŽ, Duitsland, en Frankrijk. Voor zink zijn enkele referenties Recytech, Eras Metal in Noorwegen, Nyrstar, een wereldwijde speler in primaire zink, en EverZinc, voorheen de Zinc Chemicals afdeling van de Umicore-groep. Voorbeelden van klanten in de staalindustrie zijn Aperam, Nedstaal, en Ascometal. Gieterijen zijn bijvoorbeeld Magotteaux International, Allard Europe, en Dovre. Verder zijn er nog referentieklanten in ferrolegeringen (ferromolybdeen, ferromangaan, enz.) en leveranciers aan de metaalindustrie: Rio Tinto Minerals, Sadaci, Heraeus Electro-Nite, SMS Siemag. Tenslotte is er Rockwool, een producent van rotswol, en Bebat, verantwoordelijk voor de inzameling en verwerking van batterijen.

created by madebyan.be